늦게나마 오늘 생일인 미후네씨와 듣고싶은 노래

관련링크

본문 - 02-25, 2020 23:08에 작성됨.

Jesus, don't cry

세상에, 울지 마요

You can rely on me honey

제게 기대도 되니까요

You can combine anything You want

제게 원하는 무엇이든지 좀 더 해도 되니까요

I'll be around

제가 곁에 있을게요

You were right about the stars

별에 대해 당신이 한 말이 맞았어요

Each one is a setting sun

하나하나가 지고 있는 해인 거였어요

Tall buildings shake

높은 건물이 흔들리고

Voices escape singing sad sad songs

슬프디 슬픈 노래를 부르는 목소리가 새어나오네요

Tuned to chords strung down Your cheeks

목소리는 화음이 되어 당신의 뺨을 타고 흐르고

Bitter melodies turning Your orbit around

씁쓸한 멜로디가 당신을 맴돌고 있어요

Don't cry

울지 말아요

You can rely on me honey

제게 기대도 되니까요

You can come by any time You want

오고싶을 때면 언제나 와도 괜찮아요

I'll be around

제가 곁에 있을게요

You were right about the stars

별에 대해 당신이 한 말이 맞았어요

Each one is a setting sun

하나하나가 지고 있는 해인 거였어요

높은 건물이 흔들리고

Voices escape singing sad sad songs

Tuned to chords strung down Your cheeks

Bitter melodies turning Your orbit around

Voices whine, skyscrapers are scraping

흐느끼는 목소리, 마천루는 부스러기가 되었죠

Your gravelly voice is smoking last cigarettes

당신의 가래낀 목소리가 연기를 내뿜어요

Are all You can get, turning Your orbit around

당신이 가질 수 있는 것은 마지막 담배 뿐이네요, 당신을 맴돌고 있어요

Our love, our love

우리의 사랑, 우리의 사랑

Our love is all we have

우리가 가진 것이라곤 우리의 사랑 뿐이에요

Our love

우리의 사랑

Our love is all of God's money

신이 가진 모든 재산이라곤 우리의 사랑 뿐이죠

Everyone is a burning sun

모두가 불타오르는 해에요

높은 건물이 흔들리고

Voices whine, skyscrapers are scraping

흐느끼는 목소리, 마천루는 부스러기가 되었죠

Your gravelly voice is smoking

당신의 가래낀 목소리가 연기를 내뿜어요

Last cigarettes are all You can get

당신이 가질 수 있는 것은 마지막 담배 뿐이네요,

Turning Your orbit around

당신을 맴돌고 있어요

Last cigarettes are all You can get

당신을 맴돌고 있어요

당신을 맴돌고 있어요

윌코의 Jesus, etc.입니다.

미유씨는 굉장히 성숙하고 사려깊은 점이 매력이라고 생각합니다.

제가 하루하루 나이를 먹는단게 안 믿겨요. 어쩌면 제가 죽을때까지도 미성숙한 지금 그대로일지도 모른다는게.

2 여길 눌러 추천하기.